• Lorem ipsum

Wanneer je in de webshop een bestelling plaatst, kun je uit de volgende betaalmethoden kiezen:

 iDEAL

iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat de betaling direct voldaan is op een veilige manier.

 

 

PayPal

 

 

PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat en een PayPal saldo aanwezig is.


 

SOFORT

 

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. U komt op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat u eenvoudig betalingen kunt accepteren uit veel Europese landen.


 

Mister Cash Bancontact

 

Mister Cash Bancontact Online betalen met is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en veilige betaalmogelijkheid.

 Overboeking

 

Overboeking, we maken gebruik van Sisow overboeking. Zei zullen het geld binnen krijgen en voor ons beheren. Als zei het geld binnen hebben zullen wij uw bestelling verzenden. Het nadeel is dat hier wat tijd tussen kan zitten.

 

Bunq

 

Bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kunnen u via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL. Dat maakt bunq een innovatieve betaalmethode om in te spelen op de toenemende behoefte aan mobiel betalen.

 

In de winkel kan je kiezen uit onderstaande betaalmogelijkheden:

Contant
Pin
Creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
 
Voor vragen of advies over een betaalmethode kunt uw contact met ons opnemen. 
Wij adviseren u graag wat voor u de beste mogelijkheid is of wat de verschillen zijn.

 

Bankgegevens ADT Computers:

Rekeningnummer:NL71 ABNA 0875 2371 69
Ten name van: Minset ICT BV