• Lorem ipsum

Levering en verzendkosten

 

Verzendmethodes

Wij maken gebruik van verschillende verzendmethodes. Per zending kunt u uw voorkeur aangeven.
Vanaf 25 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Uitgezonderd Rembours zendingen en zendingen buiten Nederland.
De kosten van de verzending staan duidelijk aangegeven bij verzendmethode. Hier kiest u hoe u het pakket wilt ontvangen, de bij behorende kosten staan erachter.
Verzending onder rembours versturen is mogelijk tot 500 euro.

 

Verzendtijd

Wij verzenden doorgaans dezelfde dag van bestellen. Soms is er echter wat tijd nodig om uw bestelling naar uw wensen aan te passen. Bestellingen die voor 16:00 uur zijn gedaan, zullen voor zover mogelijk de volgende dag bij u thuis bezorgd worden.


Standaad tarieven voor verzending zijn:

De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten en de verzendkosten vervallen automatisch als u meer dan 25 euro besteed aan producten bij standaard verzending binnen Nederland.

Brievenbus pakketje maximaal 2 KG  €3,50
Pakket binnen Nederland tot 30 KG    €8,50
Rembourszending binnen Nederland   €19,50

 

Inpakken en verzenden

We zullen alle zendingen zo goed en netjes mogelijk inpakken zodat we eventuele verzendschade zoveel mogelijk proberen uit te sluiten.


Wat te doen bij pakketschade

Mocht een pakket toch met schade aankomen is het de plicht van de klant dit zo snel mogelijk te melden en foto's te maken van het nog ongeopende beschadigde pakket.
Anders kan dit mogelijk gevolgen hebben voor de vergoeding van de schade.